Beoordelingen van Anak Blitar Hoofddorp

Recente recensies

4.0
Najat
gisteren

Te laat eten gehad. Eten was te pikant! Konden er alle drie helaas niet van genieten. Niet normaal pikant!

Reactie van Anak Blitar

u besteld bij de 2 zelfde maaltijden , de pittigste kjp en pittigste garnalen en bij de 3e maaltijd pittige bami pittige boontjes pittige kip en pittige garnalen. dan moet u begrijpen dat de maaltijd pittig is 😊 in het vervolg adviseer ik u minder pittig te bestelen of even contact op te nemen met het restaurant , ❤️

Alex
3 december 2022

Het eten was veel erger dan vroeger, bezorger tee laat.

Reactie van Anak Blitar

bedankt voor deze feedback

Hermen
26 november 2022

Het eten is lekker, maar de bezorging duurt lang (vaak al gauw een uur). De bestelling miste helaas toen ook een snack en rijst in een gerecht en na bellen duurde het opnieuw een uur om dit te leveren.

Paul
23 november 2022

Altijd snel en lekker

Reactie van Anak Blitar

hopen snel weer bij u te kunnen leveren misschien nog gezelliger om langs te komen

Leonore
20 november 2022

Bij de gado gado zat deze keer alleen tauge en spits kool. Helaas geen boontjes of iets om het wat smaak te geven. Dat was jammer.

Daniel
4 november 2022
Reactie van Anak Blitar

♥♥♥

The
28 oktober 2022

3x nasi rames normaal besteld. Behoorlijk grote porties. Lekker van smaak en goede service

Reactie van Anak Blitar

♥♥♥

Laura
23 oktober 2022

Het smaakt altijd heerlijk en het is altijd warm. Alleen de bezorging was niet op tijd en daar baal ik van. Ik had namelijk al vroeg besteld op een specifiek tijdstip. Ik wil vragen om het dan ook echt op het tijdstip te bezorgen en niet later.

Reactie van Anak Blitar

wij doen ons uiterste best om tijdig te leveren , e gaan hier in het vervolg nog beter ons best op doen!

Anoniem
15 oktober 2022
Sandra
5 oktober 2022

Het was weer fantastisch!

Reactie van Anak Blitar

♥♥♥

Marjolein
2 oktober 2022

Heel snel bezorgd, maaltijden waren goed warm, heet, verder lekker als altijd, geweldig! (We konden geen zakjes kroepoek erbij bestellen)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Anak Blitar

♥♥♥

Versteegh
2 oktober 2022

Ik eet hier al jaren. Zowel in het restaurant als ook thuis. Maar het tijdstip van bezorgen, daar mag je altijd wel minimaal een 40 minuten bij optellen. Al bestel je in de middag voor 's-avonds.

Reactie van Anak Blitar

dankje voor de recentie, we doen ons best zo snel mogelijk te leveren maar zullen nogmeer ons best doen ♥♥

Pauline
1 oktober 2022

Voor ruim 50 euro rijsttafel besteld maar is nog minder dan dat je 2 maaltijden besteld. Vlees was droog en eten was lauw. Tegenvaller

Janssen
16 september 2022

Ene portie was groter dan de andere (zelfde product). Tevens lijken de gerechten in de bakken compleet willekeurig qua hoeveelheid. Al met al in verhouding met andere toko’s weinig inhoud. De balletjes leken te lang opgewarmd in de magnetron, want het was hard aan bepaalde zijdes. Ook de sate hard aan de randjes. De bami ketjap veels te zoet. Of wellicht waren het de andere zoete gerechten; veel te zoet.

Reactie van Anak Blitar

beste , Janssen wat vervenend om te horen dat u maaltijd niet naar wens was met betrekking tot uw maaltijd dat deze te zoet was ga ik er van uit dat u zelf de keuze heeft gemaakt van de gerechten u had dan ook : Bami goreng kecap - bami met ketjap Sayur bayam - wilde spinazie Buncis manis - sperziebonen zoet Ayam cincang semur - zoete kipgehaktballetjes Daging semur - zoete rund besteld dat zijn vrij veel zoete gerechten wellicht dat het daar door kwam? ik hoop u in de toekomst te kunnen helpen met een juiste samenstelling te maken en dat u als nog lekker kunt genieten van het eten mvg Anak Blitar

Filip
12 september 2022

Super snelle bezorging. Eten viel eigenlijk klein beetje tegen in vergelijk met alle vorige keren. Toen was alles altijd helemaal top.... Nu waren de geplozen kip en de geplozen rund heel erg droog. Geen onvoldoende maar niet top...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan
6 september 2022

Spinazie is volgens mij een bladgroente,niet de nerven ervan. Ik wil graag het blad niet de nerf

Reactie van Anak Blitar

Omdat we niet alwetend zijn en de groente klaarmaken zoals we denken dat het moet, heb ik research gedaan via internet. Bij het schoonmaken van de spinazie wordt alleen aanbevolen de dikke stellen te verwijderen, omdat die vaak taai zijn en minder lekker smaken. We hebben het dan over de gewone spinazie. Over het verwijderen van het blad van de nerven wordt maar in een recept gesproken. Bovendien gebruiken wij geen Hollandse spinazie maar wilde, of mediterrane spinazie. Wij blijven dus spinaziebladen met nerf leveren, maar zonder dikke stelen

Daan
29 augustus 2022

Lekker

Jos van Baarsen
29 augustus 2022

Heerlijke gerechten, snel verzorgd; goed (mild) gekruid, nette bediening.

Ger
25 augustus 2022

complimenten! het was heerlijk

Jason Meyer
24 augustus 2022

Vooropgesteld, deze bestelling serveerde ik aan mijn Indische familie, allemaal kenners. De nasi kuning was erg goed. Ik kan jammer genoeg niet alle gerechten bij naam noemen, en dat is meteen mijn eerste commentaar: zet op het menu waar de rijsttafel uit bestaat. Er zaten toppers en missers tussen. De meeste gerechten waar erg lekker, en de sateh saus viel in goede aarde (hoewel naar mijn smaak wat dun). Met name het donkere gerecht met rundvlees was gortdroog, net als de bami, en de nasi goreng was te vet. Graag wat witte rijst erbij volgende keer. Grootste misser vond ik echter de perkedel jagung. Het beslag bevatte veel te veel meel, en waren te lang gebakken in de olie. Het resultaat was kei en kei hard, en oneetbaar. Er zijn gerechten die ik zo weer zou bestellen, maar ik vond de kwaliteit jammer genoeg jullie zeer grote reputatie geen eer doen. Dus niet slecht, maar ook zeker niet zo goed als ik had verwacht.

Reactie van Anak Blitar

Het heeft even geduurd voor we een reactie konden plaatsen. Daarvoor moest eerst een en ander in het proces worden geanalyseerd. Het droge rundvlees is inmiddels opgelost. Onze nieuwe apparatuur vroeg om een andere instelling dan wij gewend waren en ook de perkedel jagung heeft onze aandacht.

Simone
10 augustus 2022

Heel lekker gegeten.

Mama
4 augustus 2022

Voor 3 personen rijsttafel besteld. Wij vonden het voor 80 euro echt schandalig weinig. Het eten was overigens heerlijk. Maar prijs echt te hoog!

HJJ
24 juli 2022

De zoetzure komkommer was men wederom vergeten maar de ayam suwir (pittige plukkip) was zeer, zeer droog en niet pittig. Deze kwaliteit echt niet gewend, viel zwaar tegen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.
21 juli 2022

Heel snel bezorgd, was nog lekker warm, lamsvlees iets te hard, verder prima. Dank!

SAM Janssen Ev Brunsting
12 juli 2022

Een echte aanrader!

Richard Buijs
5 juli 2022
Steven
22 juni 2022

Het eten is altijd lekker maar de bestelling klopte niet en €10,- bezorgkosten is absurd veel voor 2 maaltijdjes. Dit was de laatste keer dat ik heb besteld. Misschien haal ik het ooit nog uit het restaurant.

Peter
22 juni 2022

zoals altijd heel lekker. bezorging op tijd. de loempia's zijn erg klein en daardoor behoorlijk duur. bij een bestelling van Eur 110 hoort geen Eur 2,95 bezorgingskosten geen Eur 0,20 voor een plastic tasje en geen Eur 0,25 voor transactiekosten. de keuze is uiteraard aan Anak Blitar, maar het wijkt af van wat gebruikelijk is.

Tonnie Van Dijck
18 juni 2022

Erg lekker,mooi afgeverd in afgedekte borden. Goede bezorging. Heel tevrden voor herhaling vatbaar!

H.J.van Essenh
13 juni 2022

Bezorging kwam drie kwartier later dan de afgesproken tijd.

Richard Buijs
6 juni 2022
Ineke
6 juni 2022

Alles was verschoven in de plastic zak, de pindasaus liep eruit, zat een gat in de zak, dus alles op de grond. Daarnaast lagen de borden op zn kant, al het eten door elkaar. Met het starten van eten, bleek het niet warm te zijn. Kortom de eerste en laatste keer.

Mirjam
3 juni 2022

Bezorging kwam een uur later als gevraagd. Personeel reageerde zeer laconiek op mijn vraag om een volgende keer te bellen als het later komt. Dit ivm pauze op het werk. Zeker begrip als het een kwartier later is maar een uur is echt te veel.

Anastasia
28 mei 2022

Kom hier al jaren en altijd enorm tevreden. Laatst een grote en kleine maaltijd besteld en er zat nagenoeg even veel volume in alleen 1extra vlees en 1 groente. Dit was geen grote maaltijd maar een diverse maaltijd.. het is het verschil van 9 euro zeker niet waard!

Mr Gonzo
21 mei 2022

Zeer goed en smaakvol Indonesisch eten....de beste wat ons betreft. Porties mogen wel wat groter, zeker gezien de forse prijsstijging

Alfred
6 mei 2022

Heeeeerlijk gegeten na het vanmiddag opgehaald te hebben. Super lekker!

Hannie
30 april 2022

Bestellen regelmatig, bezorgtijd was deze keer later (dan gemeld) maar kan gebeuren. Wel vreemd dat dit de 2e keer is dat de Acar Ketimum er niet bij zat. Wel de extra satésaus, nog bedankt hiervoor.

Inge
24 april 2022
John de Rooij
24 april 2022

Het eten was geweldig, maar het kwam een uur eerder dan gevraagd. Planning kan dus beter.

Johan
18 april 2022

Elke keer weer heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura Spoelder
18 april 2022

Als vanouds weer heerlijk gegeten! Aardige bezorger!

Hendriks Ruud
15 april 2022

Besteld om 18:15 kwam echter pas om 19:45u. Gebeld kwam door drukte in de winkel, echter was de maaltijd al eerder klaar gemaakt door Hanri.

Post
12 april 2022

Heerlijk! En snel bezorgd

Ronald
10 april 2022

Prima op tijd ! Eten is oké maar prijs-kwaliteitverhouding matig tot slecht ! Weinig eten voor je geld !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H. Dokter
6 april 2022

Heerlijk gegeten!!

Ineke
4 april 2022

Gisteren 3 maaltijden besteld,2 maaltijden waren zo pittig dat ze niet te eten waren,heel jammer. De vorige keren was t prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Anak Blitar

Hallo Ineke, erg jammer dat het volgens jou te pittig was. Bij Anak Blitar mag je verwachten dat de pittige boontjes en spruitjes ook echt pittig zijn. Onze gasten verwachten ook dat wij geen ons niet aanpassen aan de Nederlandse smaak dat het iets minder pittig kan. Wel kan de pittigheid verschillen door de pepertjes die wij gebruiken om het pittig te maken. Die zijn zelf niet altijd even pittig. Soms valt het dan iets pittiger uit dan de vorige keer. Nogmaals bedankt voor het plaatsen van de review. Team Anak Blitar

Lenior
25 maart 2022
Dave Totays
21 maart 2022

Ik heb bij mijn bestelling verzocht om bij de gado2 de pinda saus apart td houden. helaas niet, graag volgende keer Uw aandacht voor het verzoek.