Bewertungen von Anak Blitar Hoofddorp

Neue Beurteilungen

4.0
Hannie
10 Januar 2024

Eten was weer lekker, dank voor de extra pindasaus, werd netjes gebeld dat er een gerecht niet voorradig was en iets anders besteld, vriendelijke bezorger op tijd.

Daphne
7 Januar 2024

Ik heb nu al 3x achter elkaar gehad dat de bestelling veel te laat kwam. Maar ook gehad dat ik in de ochtend al besteld had en dan pas rond bestel tijd gebeld wordt dat er veel dingen niet zijn. Ik vind dat eigenlijk niet netjes. Ik werd wel keurig gebeld voor andere opties, maar vandaag moest ik echt alle gerechten veranderen en daarna wel 50 min later pas eten. Dat kan 1x gebeuren maar dit is toevallig ook weer op zondag en de derde keer. Dit is helaas geen goede reclame

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lin
5 Januar 2024

Het duurde ruim anderhalf uur voordat het eten werd bezorgd. Na een uur zelf gebeld, er werd verteld dat de bezorger onderweg was. Toen duurde het dus alsnog een half uur
 Een maaltijd miste een groente gerecht en had een verkeerd vleesgerecht, de andere maaltijd had een verkeerd groente gerecht. Erg jammer!

Harold Teuwen
2 Januar 2024

Bestelling pas na ruim 2 1/2 uur bezorgd en eten was niet warm meer. Geen informatie over late levering ontvangen. Gasten zijn eerder vertrokken zonder meegegeten te hebben. Zeer slechte ervaring ondanks goede kwaliteit van het eten.

Debbie
21 Dezember 2023

Eten was lekker, alleen niet gekregen wat ik had besteld. Ook hebben we 2 uur op ons eten moeten wachten!! Kwart over 6 besteld. Eten was er pas om kwart over 8!

Filip
21 Dezember 2023

Top !!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Samantha
10 Dezember 2023

In beide maaltijden ontbrak iets of was er iets verkeerd geleverd. Daarnaast ruim 1,5 uur op het eten moeten wachten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Horlings
7 Dezember 2023

Onze bestelling kwam warm aan. Het was zoals altijd weer heerlijk! Ik had voor de eerste keer zoet rundvlees, dat waren grote droge brokken die ik erg moeilijk wegkreeg. Zonder saus ook oid. Verder weer erg tevreden. De leveringstijd was ook prima.

Hannie
5 Dezember 2023

Weer heerlijk gegeten, bezorging prima.

M.E. Brouwer
26 November 2023

Heerlijk eten, snel bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jonnie
25 November 2023

Heerlijk gegeten! Kleine misbezorging, super snel opgelost.

Bob
19 November 2023

Dit was al de zoveelste keer dat ik een uur heb moeten op mijn bestelling, ik dacht kom i probeer het nog eens , het zal toch niet altijd zo gaan
.ja hoor! Maar dit was voor mij de laatste keer .

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Anak Blitar

ons excuus we doen er alles aan om zo snel mogelijk te leveren we gaan hier beter op letten ♄

Evelien
18 November 2023

Op 5 min na 2 uur op bezorging moeten wachten. Jammer...snap best dat het druk was

Antwort von Anak Blitar

ons excuus we doen er alles aan om zo snel mogelijk te leveren we gaan hier beter op letten ♄

Harro
13 November 2023

Was weer erg goed en lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Anak Blitar

dankjewel wist u dat u kunt ook heerlijk bij ons in het restaurant eten , zien we u snel ♄

Filip
30 Oktober 2023
Alfred S.
22 Oktober 2023

Heerlijk gegeten.

Richard.
20 Oktober 2023

Vlees was erg droog.

Filip
3 Oktober 2023

Heerlijk
.. Één (heel klein positief kritische opmerking): de uitgeplozen rund is niet meer zo fantastisch lekker als vroeger
. Maar dat is maar persoonlijke mening😉

H Meijnen
2 Oktober 2023

weer prima verzorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jan van Vrijaldenhoven
21 September 2023

Hoofddorp

Jacques Snoeks
10 September 2023

Het eten was prima alleen een opmerking het was niet warm meer dus even in de Magnetron gedaan

Simone van der putten
25 August 2023

Altijd heerlijk lekker eten

Paul de Vijlder
21 August 2023

Snel, correct en lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

anoniem
17 August 2023

Zoals gewoonlijk weer erg lekker en door hele leuke bezorger gebracht!

Laura
11 August 2023

Super lekker eten, ook heel veel, en fijn dat personeel heel aardig was!

Laura
6 August 2023

Ik ben gewoon niet happy met de gang van zaken. Ten eerste had ik aangegeven dat ik de bestelling om 17.30 uur wilde ontvangen. Hier had ik mijn redenen voor. Uiteindelijk belde hij al om 16.45 uur aan. Dat vind ik gek. Het staat op de bon: 17.30 uur. De bezorger keek mij heel schaapachtig aan toen ik zei dat ie veel te vroeg was. Ten tweede had ik bij de opmerkingen aangegeven dat ik een bon met btw wilde. Ik boekte de bestelling namelijk op mijn bedrijfsnaam. Er zat GEEN bon met btw bij. Toen ik hierover belde (ook om aan te geven dat bestelling 45 min te vroeg was) gaf het meisje aan dat ze het in het tasje had gedaan. Helaas was er geen btw bon te vinden. Ze zou het per mail sturen. Heb vooralsnog niets gehad. Jammer. Gelukkig smaakte het eten wel goed zoals altijd. Alleen ik kan het aantal sterren qua bezorging niet hoger geven dan 2 sterren.

Antwort von Anak Blitar

Ons excuses dat er wat fout gegaan is met de tijd van leveren, het personeel had meteen de eigenaar gebeld over de btw bon die is direct 2 keer gemaild naar het adress waar mee u besteld heeft dus heel vreemd heeft u als nog de btw bon nodig mail dan even naar het algemeen email adres van het restaurant mVg aNak blitar

Filip
5 August 2023

25 min eerder gebracht dan aangegeven maar kwam prima uit 😊 Kwaliteit : top !!

Janna
25 Juli 2023

Was heerlijk!

Jan
2 Juli 2023

Vlotte bezorging. Hoge kwaliteit van de maaltijden. Top!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Uitstekend !! Bezorging (op zaterdag avond) zou na ca. 1 uur zijn maar was er na half uur đŸ‘đŸ»
2 Juli 2023
Maggie
19 Juni 2023

Delicious and hot Very fast delivery

Maggie
15 Juni 2023

We’re good
 on time and warm the food

M.E. Brouwer
12 Juni 2023

Heerlijk gegeten, netjes op tijd bezorgd. Aanrader!

Antwort von Anak Blitar

❀❀

Herrebrugh
7 Juni 2023

Droog en niet gekregen volgens bestelling. En dat is niet de eerste keer. Voor ons even niet meer

Fedde
21 Mai 2023

Helaas ipv nasi goreng had ik witte rijst. En 2 keer zoete spruiten ipv pittige. Bezorging prima op tijd!

Maggie
20 Mai 2023

Really good
 delivery fast and warm

Nicole
13 Mai 2023

Heerlijk pittig eten.

Anak
7 April 2023

Eten was lekker, aleen heel weinig kip zat erin.

Miranda
31 MĂ€rz 2023

Op tijd en goede temperatuur en zoals altijd een feest voor het oog en de verschillende smaken zijn verrukkelijk.

Filip
27 MĂ€rz 2023

Voor de eerste keer na vele bestellingen niet tevreden. Rames groot besteld met pulled beef (droog, hard, leek wel minder kruidig) dan normaal), pulled chicken (ook droog) en medium pittige kip (ontbrak in zijn geheel) Bami was prima en de boontjes ook.... Vast Ă©Ă©nmalig, kan een ik keer gebeuren maar toch jammer....Voor de rest blijft deze toko een aanrader

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marjolein
25 MĂ€rz 2023
Hannie
22 MĂ€rz 2023

werd gebeld (bedankt) dat pastei ayam er niet meer was, iets anders gekozen. Risoles was ook lekker, net als de rest!

Lotte
15 MĂ€rz 2023

Wij hadden voor 8 personen besteld en ze hadden alles netjes genummerd.

Erik de Haan
9 MĂ€rz 2023
Gerrit Jordens
5 MĂ€rz 2023

Het was de eerste keer en verrassend goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lenior
2 MĂ€rz 2023

Heerlijke maaltijd en strak op tijd bezorgd.

Antwort von Anak Blitar

thankyou

J. Enthoven
27 Februar 2023

Besteld naar aanleiding van lekkere catering op mijn werk (ROC Airport). Smaak wederom erg goed. Helaas had Ă©Ă©n van de gerechten waarschijnlijk iets te lang in de magnetron gezeten. Bami had harde klonten/stukken, kipstukjes waren hard en pulled rundvlees ook harde taaie stukken. Jammer, zo had ik dit niet ervaren op mijn werk. Gado gado wel goed en zonder harde stukken.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Fred Bakker
22 Februar 2023

Lekker zitten smullen van de Nasi Rames. Lekker pittig! en smakelijk.

Antwort von Anak Blitar

thankyouu tot snel!

Elisa Engel
12 Februar 2023

Helaas was de gado gado minder goed dan ik van Anak Blitar gewend ben. De kousenband en komkommer ontbraken, de portie was (waarschijnlijk mede daadoor) klein en ipv emping was er gewone kroepoek bij geleverd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Fred Bakker
7 Februar 2023

Prima service, lekker eten. Vooral de kippenlevertjes waren erg lekker.

Antwort von Anak Blitar

Fijn om te horen we zien u snel weer :)!

René
25 Januar 2023

Duurde erg lang voordat de bestelling gebracht werd. Ze belden wél vlak voor de originele bezorgtijd dat het wat later zou worden. Maar smaak en hoeveelheid eten maakte het wachten waard.

Antwort von Anak Blitar

we houden er rekening mee ♄ tot snel ♄

A.Ket
24 Januar 2023

Was te pittig. Net of er teveel sambal was uitgeschoten. De helft vh eten weggegooid. Heel erg vind ik dat in deze dure tijd. Ik heb in het verleden lekkerder gegeten. Jammer :-(

Antwort von Anak Blitar

wat vervelend dat uw maaltijd niet naar wens was. ik heb even naar u bestelling gekeken en u bestelde pittigste rijst , pittige kip , pittige tempeh , sate , zoete boontjes . dan wordt de maaltijd al snel te pittig in het vervolg wil ik u adviseren om naar het restaurant te bellen voor dat u besteld. we hebben u een email gestuurd voor een compensatie ♄ tot snel ♄

K. Arsenault
22 Januar 2023

Het eten was heerlijk, wel hadden we bij een ramesgerecht het verkeerde basisgerecht gekregen.

Antwort von Anak Blitar

bedankt voor uw recentie sorry voor de fout check uw mail we hebben u wat leuks gestuurd

Jamie Lee
16 Januar 2023

Zo heerlijk eten! En snel geleverd!

Antwort von Anak Blitar

danku voor deze leuke recentie :) check u mail voor een leuke verassing

Hannie
11 Januar 2023

eten was weer heerlijk, vriendelijke bezorger, kwam iets later en met excuses (navigatie gaf adres anders aan) maakt niets uit, de volgende keer weet hij ons te vinden !

Antwort von Anak Blitar

danku voor deze leuke recentie ♄♄♄

Bob van der Star
8 Januar 2023

Dit is de tweede keer dat mijn bestelling te laat is geleverd, zelfs bijtijds besteld, diverse gerechten waren niet voorradig

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Anak Blitar

okal word er bijtijds besteld wij doen ons best zo snel mogelijk te leveren, we hebben contact met u gehad en werd +-20min later geleverd ook als excuus hadden we er wat extra's bij gedaan sorry voor het ongemak ♄

naima
23 Dezember 2022

Telefonisch bestelling gedaan, gebakken nasi besteld, kreeg hele pittige rijst, aubergine was flauw geen tomatemsaus erin, sate saus was smaakloos en heel erg zoet, je proefte suiker korrels doorheen.

Antwort von Anak Blitar

na dat u belde heeft de collega meteen een passend menu samen met uw gemaakt naar u eigen wens meteen ook geleverd na contact voor beide partijen was het ook opgelost . jammer van deze nep recentie. ons team lost per direct klachten op of komt met een passende oplossing alsnog hopen wij dat het uw gesmaakt heeft . fijne dagen team anak blitar

Bunck
6 Dezember 2022

Het was weer heerlijk.

Antwort von Anak Blitar

♄♄♄

Najat
4 Dezember 2022

Te laat eten gehad. Eten was te pikant! Konden er alle drie helaas niet van genieten. Niet normaal pikant!

Antwort von Anak Blitar

u besteld bij de 2 zelfde maaltijden , de pittigste kjp en pittigste garnalen en bij de 3e maaltijd pittige bami pittige boontjes pittige kip en pittige garnalen. dan moet u begrijpen dat de maaltijd pittig is 😊 in het vervolg adviseer ik u minder pittig te bestelen of even contact op te nemen met het restaurant , ❀

Alex
3 Dezember 2022

Het eten was veel erger dan vroeger, bezorger tee laat.

Antwort von Anak Blitar

bedankt voor deze feedback

Hermen
26 November 2022

Het eten is lekker, maar de bezorging duurt lang (vaak al gauw een uur). De bestelling miste helaas toen ook een snack en rijst in een gerecht en na bellen duurde het opnieuw een uur om dit te leveren.

Paul
23 November 2022

Altijd snel en lekker

Antwort von Anak Blitar

hopen snel weer bij u te kunnen leveren misschien nog gezelliger om langs te komen

Daniel
4 November 2022
Antwort von Anak Blitar

♄♄♄

The
28 Oktober 2022

3x nasi rames normaal besteld. Behoorlijk grote porties. Lekker van smaak en goede service

Antwort von Anak Blitar

♄♄♄

Laura
23 Oktober 2022

Het smaakt altijd heerlijk en het is altijd warm. Alleen de bezorging was niet op tijd en daar baal ik van. Ik had namelijk al vroeg besteld op een specifiek tijdstip. Ik wil vragen om het dan ook echt op het tijdstip te bezorgen en niet later.

Antwort von Anak Blitar

wij doen ons uiterste best om tijdig te leveren , e gaan hier in het vervolg nog beter ons best op doen!

Anoniem
15 Oktober 2022
Antwort von Anak Blitar

bedankt voor deze feedback

Sandra
5 Oktober 2022

Het was weer fantastisch!

Antwort von Anak Blitar

♄♄♄

Marjolein
2 Oktober 2022

Heel snel bezorgd, maaltijden waren goed warm, heet, verder lekker als altijd, geweldig! (We konden geen zakjes kroepoek erbij bestellen)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Anak Blitar

♄♄♄

Versteegh
2 Oktober 2022

Ik eet hier al jaren. Zowel in het restaurant als ook thuis. Maar het tijdstip van bezorgen, daar mag je altijd wel minimaal een 40 minuten bij optellen. Al bestel je in de middag voor 's-avonds.

Antwort von Anak Blitar

dankje voor de recentie, we doen ons best zo snel mogelijk te leveren maar zullen nogmeer ons best doen ♄♄

Pauline
1 Oktober 2022

Voor ruim 50 euro rijsttafel besteld maar is nog minder dan dat je 2 maaltijden besteld. Vlees was droog en eten was lauw. Tegenvaller

Janssen
16 September 2022

Ene portie was groter dan de andere (zelfde product). Tevens lijken de gerechten in de bakken compleet willekeurig qua hoeveelheid. Al met al in verhouding met andere toko’s weinig inhoud. De balletjes leken te lang opgewarmd in de magnetron, want het was hard aan bepaalde zijdes. Ook de sate hard aan de randjes. De bami ketjap veels te zoet. Of wellicht waren het de andere zoete gerechten; veel te zoet.

Antwort von Anak Blitar

beste , Janssen wat vervenend om te horen dat u maaltijd niet naar wens was met betrekking tot uw maaltijd dat deze te zoet was ga ik er van uit dat u zelf de keuze heeft gemaakt van de gerechten u had dan ook : Bami goreng kecap - bami met ketjap Sayur bayam - wilde spinazie Buncis manis - sperziebonen zoet Ayam cincang semur - zoete kipgehaktballetjes Daging semur - zoete rund besteld dat zijn vrij veel zoete gerechten wellicht dat het daar door kwam? ik hoop u in de toekomst te kunnen helpen met een juiste samenstelling te maken en dat u als nog lekker kunt genieten van het eten mvg Anak Blitar

Filip
12 September 2022

Super snelle bezorging. Eten viel eigenlijk klein beetje tegen in vergelijk met alle vorige keren. Toen was alles altijd helemaal top.... Nu waren de geplozen kip en de geplozen rund heel erg droog. Geen onvoldoende maar niet top...

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Johan
6 September 2022

Spinazie is volgens mij een bladgroente,niet de nerven ervan. Ik wil graag het blad niet de nerf

Antwort von Anak Blitar

Omdat we niet alwetend zijn en de groente klaarmaken zoals we denken dat het moet, heb ik research gedaan via internet. Bij het schoonmaken van de spinazie wordt alleen aanbevolen de dikke stellen te verwijderen, omdat die vaak taai zijn en minder lekker smaken. We hebben het dan over de gewone spinazie. Over het verwijderen van het blad van de nerven wordt maar in een recept gesproken. Bovendien gebruiken wij geen Hollandse spinazie maar wilde, of mediterrane spinazie. Wij blijven dus spinaziebladen met nerf leveren, maar zonder dikke stelen

Daan
29 August 2022

Lekker

Jos van Baarsen
29 August 2022

Heerlijke gerechten, snel verzorgd; goed (mild) gekruid, nette bediening.

Ger
25 August 2022

complimenten! het was heerlijk

Jason Meyer
24 August 2022

Vooropgesteld, deze bestelling serveerde ik aan mijn Indische familie, allemaal kenners. De nasi kuning was erg goed. Ik kan jammer genoeg niet alle gerechten bij naam noemen, en dat is meteen mijn eerste commentaar: zet op het menu waar de rijsttafel uit bestaat. Er zaten toppers en missers tussen. De meeste gerechten waar erg lekker, en de sateh saus viel in goede aarde (hoewel naar mijn smaak wat dun). Met name het donkere gerecht met rundvlees was gortdroog, net als de bami, en de nasi goreng was te vet. Graag wat witte rijst erbij volgende keer. Grootste misser vond ik echter de perkedel jagung. Het beslag bevatte veel te veel meel, en waren te lang gebakken in de olie. Het resultaat was kei en kei hard, en oneetbaar. Er zijn gerechten die ik zo weer zou bestellen, maar ik vond de kwaliteit jammer genoeg jullie zeer grote reputatie geen eer doen. Dus niet slecht, maar ook zeker niet zo goed als ik had verwacht.

Antwort von Anak Blitar

Het heeft even geduurd voor we een reactie konden plaatsen. Daarvoor moest eerst een en ander in het proces worden geanalyseerd. Het droge rundvlees is inmiddels opgelost. Onze nieuwe apparatuur vroeg om een andere instelling dan wij gewend waren en ook de perkedel jagung heeft onze aandacht.

Simone
10 August 2022

Heel lekker gegeten.

Mama
4 August 2022

Voor 3 personen rijsttafel besteld. Wij vonden het voor 80 euro echt schandalig weinig. Het eten was overigens heerlijk. Maar prijs echt te hoog!

HJJ
24 Juli 2022

De zoetzure komkommer was men wederom vergeten maar de ayam suwir (pittige plukkip) was zeer, zeer droog en niet pittig. Deze kwaliteit echt niet gewend, viel zwaar tegen!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M.
21 Juli 2022

Heel snel bezorgd, was nog lekker warm, lamsvlees iets te hard, verder prima. Dank!

SAM Janssen Ev Brunsting
12 Juli 2022

Een echte aanrader!

Richard Buijs
5 Juli 2022
Steven
22 Juni 2022

Het eten is altijd lekker maar de bestelling klopte niet en €10,- bezorgkosten is absurd veel voor 2 maaltijdjes. Dit was de laatste keer dat ik heb besteld. Misschien haal ik het ooit nog uit het restaurant.

Peter
22 Juni 2022

zoals altijd heel lekker. bezorging op tijd. de loempia's zijn erg klein en daardoor behoorlijk duur. bij een bestelling van Eur 110 hoort geen Eur 2,95 bezorgingskosten geen Eur 0,20 voor een plastic tasje en geen Eur 0,25 voor transactiekosten. de keuze is uiteraard aan Anak Blitar, maar het wijkt af van wat gebruikelijk is.

Tonnie Van Dijck
18 Juni 2022

Erg lekker,mooi afgeverd in afgedekte borden. Goede bezorging. Heel tevrden voor herhaling vatbaar!

H.J.van Essenh
13 Juni 2022

Bezorging kwam drie kwartier later dan de afgesproken tijd.

Richard Buijs
6 Juni 2022
Ineke
6 Juni 2022

Alles was verschoven in de plastic zak, de pindasaus liep eruit, zat een gat in de zak, dus alles op de grond. Daarnaast lagen de borden op zn kant, al het eten door elkaar. Met het starten van eten, bleek het niet warm te zijn. Kortom de eerste en laatste keer.

Mirjam
3 Juni 2022

Bezorging kwam een uur later als gevraagd. Personeel reageerde zeer laconiek op mijn vraag om een volgende keer te bellen als het later komt. Dit ivm pauze op het werk. Zeker begrip als het een kwartier later is maar een uur is echt te veel.

Anastasia
28 Mai 2022

Kom hier al jaren en altijd enorm tevreden. Laatst een grote en kleine maaltijd besteld en er zat nagenoeg even veel volume in alleen 1extra vlees en 1 groente. Dit was geen grote maaltijd maar een diverse maaltijd.. het is het verschil van 9 euro zeker niet waard!

Mr Gonzo
21 Mai 2022

Zeer goed en smaakvol Indonesisch eten....de beste wat ons betreft. Porties mogen wel wat groter, zeker gezien de forse prijsstijging

Alfred
6 Mai 2022

Heeeeerlijk gegeten na het vanmiddag opgehaald te hebben. Super lekker!

Hannie
30 April 2022

Bestellen regelmatig, bezorgtijd was deze keer later (dan gemeld) maar kan gebeuren. Wel vreemd dat dit de 2e keer is dat de Acar Ketimum er niet bij zat. Wel de extra satésaus, nog bedankt hiervoor.

Inge
24 April 2022
John de Rooij
24 April 2022

Het eten was geweldig, maar het kwam een uur eerder dan gevraagd. Planning kan dus beter.

Johan
18 April 2022

Elke keer weer heerlijk eten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Laura Spoelder
18 April 2022

Als vanouds weer heerlijk gegeten! Aardige bezorger!

Hendriks Ruud
15 April 2022

Besteld om 18:15 kwam echter pas om 19:45u. Gebeld kwam door drukte in de winkel, echter was de maaltijd al eerder klaar gemaakt door Hanri.

Post
12 April 2022

Heerlijk! En snel bezorgd