Avaliações de Anak Blitar Hoofddorp

Avaliações recentes

4.0
Versteegh
Hoje

Ik eet hier al jaren. Zowel in het restaurant als ook thuis. Maar het tijdstip van bezorgen, daar mag je altijd wel minimaal een 40 minuten bij optellen. Al bestel je in de middag voor 's-avonds.

Pauline
Ontem

Voor ruim 50 euro rijsttafel besteld maar is nog minder dan dat je 2 maaltijden besteld. Vlees was droog en eten was lauw. Tegenvaller

Janssen
16 setembro 2022

Ene portie was groter dan de andere (zelfde product). Tevens lijken de gerechten in de bakken compleet willekeurig qua hoeveelheid. Al met al in verhouding met andere toko’s weinig inhoud. De balletjes leken te lang opgewarmd in de magnetron, want het was hard aan bepaalde zijdes. Ook de sate hard aan de randjes. De bami ketjap veels te zoet. Of wellicht waren het de andere zoete gerechten; veel te zoet.

Reacção a Anak Blitar

beste , Janssen wat vervenend om te horen dat u maaltijd niet naar wens was met betrekking tot uw maaltijd dat deze te zoet was ga ik er van uit dat u zelf de keuze heeft gemaakt van de gerechten u had dan ook : Bami goreng kecap - bami met ketjap Sayur bayam - wilde spinazie Buncis manis - sperziebonen zoet Ayam cincang semur - zoete kipgehaktballetjes Daging semur - zoete rund besteld dat zijn vrij veel zoete gerechten wellicht dat het daar door kwam? ik hoop u in de toekomst te kunnen helpen met een juiste samenstelling te maken en dat u als nog lekker kunt genieten van het eten mvg Anak Blitar

Debby
13 setembro 2022

Besteld voor 1830 werd bezorgt om 1745 en koud, smaken waren niet wat we gewend zijn, zullen niet snel meer bestellen, heel erg jammer was echt niet lekker en voor veel geld 😞☹️😔

Filip
12 setembro 2022

Super snelle bezorging. Eten viel eigenlijk klein beetje tegen in vergelijk met alle vorige keren. Toen was alles altijd helemaal top.... Nu waren de geplozen kip en de geplozen rund heel erg droog. Geen onvoldoende maar niet top...

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fred Bakker
7 setembro 2022

Het viel allemaal erg tegen. De broccoli en paksoi was smakeloos, het vleessmaakte ook flauw, niet indisch, en was taai. De rijst was erg droog. Dit zijn we niet gewend van deze zaak. Jammer als je uit Haarlem naar Hoofddorp komt voor een doorgaans heerlijke Indische maaltijd. Ditmaal niet dus!

Johan
6 setembro 2022

Spinazie is volgens mij een bladgroente,niet de nerven ervan. Ik wil graag het blad niet de nerf

Reacção a Anak Blitar

Omdat we niet alwetend zijn en de groente klaarmaken zoals we denken dat het moet, heb ik research gedaan via internet. Bij het schoonmaken van de spinazie wordt alleen aanbevolen de dikke stellen te verwijderen, omdat die vaak taai zijn en minder lekker smaken. We hebben het dan over de gewone spinazie. Over het verwijderen van het blad van de nerven wordt maar in een recept gesproken. Bovendien gebruiken wij geen Hollandse spinazie maar wilde, of mediterrane spinazie. Wij blijven dus spinaziebladen met nerf leveren, maar zonder dikke stelen

Daan
29 agosto 2022

Lekker

Jos van Baarsen
29 agosto 2022

Heerlijke gerechten, snel verzorgd; goed (mild) gekruid, nette bediening.

Ger
25 agosto 2022

complimenten! het was heerlijk

Jason Meyer
24 agosto 2022

Vooropgesteld, deze bestelling serveerde ik aan mijn Indische familie, allemaal kenners. De nasi kuning was erg goed. Ik kan jammer genoeg niet alle gerechten bij naam noemen, en dat is meteen mijn eerste commentaar: zet op het menu waar de rijsttafel uit bestaat. Er zaten toppers en missers tussen. De meeste gerechten waar erg lekker, en de sateh saus viel in goede aarde (hoewel naar mijn smaak wat dun). Met name het donkere gerecht met rundvlees was gortdroog, net als de bami, en de nasi goreng was te vet. Graag wat witte rijst erbij volgende keer. Grootste misser vond ik echter de perkedel jagung. Het beslag bevatte veel te veel meel, en waren te lang gebakken in de olie. Het resultaat was kei en kei hard, en oneetbaar. Er zijn gerechten die ik zo weer zou bestellen, maar ik vond de kwaliteit jammer genoeg jullie zeer grote reputatie geen eer doen. Dus niet slecht, maar ook zeker niet zo goed als ik had verwacht.

Reacção a Anak Blitar

Het heeft even geduurd voor we een reactie konden plaatsen. Daarvoor moest eerst een en ander in het proces worden geanalyseerd. Het droge rundvlees is inmiddels opgelost. Onze nieuwe apparatuur vroeg om een andere instelling dan wij gewend waren en ook de perkedel jagung heeft onze aandacht.

Simone de Boer
15 agosto 2022

Saté was hard en droog, rundvlees niet gaar. Jammer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Simone
10 agosto 2022

Heel lekker gegeten.

Mama
4 agosto 2022

Voor 3 personen rijsttafel besteld. Wij vonden het voor 80 euro echt schandalig weinig. Het eten was overigens heerlijk. Maar prijs echt te hoog!

HJJ
24 julho 2022

De zoetzure komkommer was men wederom vergeten maar de ayam suwir (pittige plukkip) was zeer, zeer droog en niet pittig. Deze kwaliteit echt niet gewend, viel zwaar tegen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M.
21 julho 2022

Heel snel bezorgd, was nog lekker warm, lamsvlees iets te hard, verder prima. Dank!

SAM Janssen Ev Brunsting
12 julho 2022

Een echte aanrader!

Richard Buijs
5 julho 2022
Leonore
4 julho 2022

Ik had op de bon geschreven dat ik het eten graag koud wilde ontvangen zodat ik het op kon warmen op een later tijdstip, echter kreeg ik het opgewarmd. Verder was de gado gado, waar ik normaal fan van ben, niet lekker. De groente etc was een zacht prutje geworden en lag in een soep van waterige satesaus. Niet hoe ik het gewend ben.

Maze
26 junho 2022

2 uur lang gewacht op mijn bestelling. Eindstand niet de maaltijd gehad die ik besteld had.

Steven
22 junho 2022

Het eten is altijd lekker maar de bestelling klopte niet en €10,- bezorgkosten is absurd veel voor 2 maaltijdjes. Dit was de laatste keer dat ik heb besteld. Misschien haal ik het ooit nog uit het restaurant.

Peter
22 junho 2022

zoals altijd heel lekker. bezorging op tijd. de loempia's zijn erg klein en daardoor behoorlijk duur. bij een bestelling van Eur 110 hoort geen Eur 2,95 bezorgingskosten geen Eur 0,20 voor een plastic tasje en geen Eur 0,25 voor transactiekosten. de keuze is uiteraard aan Anak Blitar, maar het wijkt af van wat gebruikelijk is.

Tonnie Van Dijck
18 junho 2022

Erg lekker,mooi afgeverd in afgedekte borden. Goede bezorging. Heel tevrden voor herhaling vatbaar!

H.J.van Essenh
13 junho 2022

Bezorging kwam drie kwartier later dan de afgesproken tijd.

Richard Buijs
6 junho 2022
Ineke
6 junho 2022

Alles was verschoven in de plastic zak, de pindasaus liep eruit, zat een gat in de zak, dus alles op de grond. Daarnaast lagen de borden op zn kant, al het eten door elkaar. Met het starten van eten, bleek het niet warm te zijn. Kortom de eerste en laatste keer.

Mirjam
3 junho 2022

Bezorging kwam een uur later als gevraagd. Personeel reageerde zeer laconiek op mijn vraag om een volgende keer te bellen als het later komt. Dit ivm pauze op het werk. Zeker begrip als het een kwartier later is maar een uur is echt te veel.

Anastasia
28 maio 2022

Kom hier al jaren en altijd enorm tevreden. Laatst een grote en kleine maaltijd besteld en er zat nagenoeg even veel volume in alleen 1extra vlees en 1 groente. Dit was geen grote maaltijd maar een diverse maaltijd.. het is het verschil van 9 euro zeker niet waard!

Mr Gonzo
21 maio 2022

Zeer goed en smaakvol Indonesisch eten....de beste wat ons betreft. Porties mogen wel wat groter, zeker gezien de forse prijsstijging

Sanne
19 maio 2022

Waardeloos. Klopte niets van bestelling, niet tegelijk bezorgd en nabezorging afgeraffeld en niet lekker.

Ronan
7 maio 2022

Eten was al klaar voor mijn ophaal tijd überhaupt al begonnen was. Eten was dus koud en werd via de magnetron even opgewarmd erg jammer. En eten zelf viel ook een beetje tegen helaas.

Alfred
6 maio 2022

Heeeeerlijk gegeten na het vanmiddag opgehaald te hebben. Super lekker!

Hannie
30 abril 2022

Bestellen regelmatig, bezorgtijd was deze keer later (dan gemeld) maar kan gebeuren. Wel vreemd dat dit de 2e keer is dat de Acar Ketimum er niet bij zat. Wel de extra satésaus, nog bedankt hiervoor.

Inge
24 abril 2022
John de Rooij
24 abril 2022

Het eten was geweldig, maar het kwam een uur eerder dan gevraagd. Planning kan dus beter.

Johan
18 abril 2022

Elke keer weer heerlijk eten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Laura Spoelder
18 abril 2022

Als vanouds weer heerlijk gegeten! Aardige bezorger!

Hendriks Ruud
15 abril 2022

Besteld om 18:15 kwam echter pas om 19:45u. Gebeld kwam door drukte in de winkel, echter was de maaltijd al eerder klaar gemaakt door Hanri.

Post
12 abril 2022

Heerlijk! En snel bezorgd

Ronald
10 abril 2022

Prima op tijd ! Eten is oké maar prijs-kwaliteitverhouding matig tot slecht ! Weinig eten voor je geld !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

H. Dokter
6 abril 2022

Heerlijk gegeten!!

Ineke
4 abril 2022

Gisteren 3 maaltijden besteld,2 maaltijden waren zo pittig dat ze niet te eten waren,heel jammer. De vorige keren was t prima.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Anak Blitar

Hallo Ineke, erg jammer dat het volgens jou te pittig was. Bij Anak Blitar mag je verwachten dat de pittige boontjes en spruitjes ook echt pittig zijn. Onze gasten verwachten ook dat wij geen ons niet aanpassen aan de Nederlandse smaak dat het iets minder pittig kan. Wel kan de pittigheid verschillen door de pepertjes die wij gebruiken om het pittig te maken. Die zijn zelf niet altijd even pittig. Soms valt het dan iets pittiger uit dan de vorige keer. Nogmaals bedankt voor het plaatsen van de review. Team Anak Blitar

Lenior
25 março 2022
Dave Totays
21 março 2022

Ik heb bij mijn bestelling verzocht om bij de gado2 de pinda saus apart td houden. helaas niet, graag volgende keer Uw aandacht voor het verzoek.